Livsstil | Mote, Kunst, Reise og Teknologi RSSDitto er Oslo sitt nye svar på salg av bruktklær

Ditto sitt utvalg av klær er ikke definert til en stil. De selger alt fra streetwear til vintage og highend. Alt fra sjeldne Supreme plagg til en «retro Holmenkollen turtleneck kjøpt på loppemarked». De har funnet en balanse mellom egen smak og det som de vet selger. Målgruppen var unge mennesker i 20-årene, men merker at alt fra ungdommer ned i 14 års alderen til eldre mennesker oppi 50-60 årene kommer innom. Oftest er det de som er «up to date» på sosiale medier.

Les merFøler du alle går rundt med den samme capsen? Den er fra Varsity.

Vi har tatt turen innom Varsity og hørt historien bak produktet, og deres nye høstkolleksjon. Varsity ble stiftet i høsten, 2013 av to brødre fra Oslo. Alex og Sebastian hadde lenge hatt en lidenskap for den klassiske baseball capsen. Likevel, etter mange år med leting både i Norge og utlandet klarte de aldri å finne en de var fornøyd med. Sammen, kombinerte de sine ekspertiser i produkt design, entreprenørskap og business, og satte ut for å lage den perfekte capsen.

Les mer
Kaffemester, Sander gir deg oppskriften på den beste kaffen

Selv om kaffe er ekstremt populært blant nordmenn, er det ikke alle som vet hvordan man skal eller orker å brygge kaffe fra bunnen av. En Nespresso kapsel er ofte nok. For de av dere som derimot ønsker å lære litt mer om kaffe og hvordan du kan brygge en fantastisk kopp hjemme, gir vi deg svarene i denne ukens intervju med Sander.

Les mer