1o1CLUB

Hvorfor skal du bli medlem av 1o1CLUB?

Som klubbmedlem får du 30% rabatt på behandlinger og 15% på produkter. VIP-behandling og invitasjon til workshops og festarrangementer. Registrer deg som kunde og bli medlem av 1o1CLUB. 

Kjøp ditt 1o1CLUB medlemskap nedenfor:

Husk å bruke samme mail som du bruker til timebestilling. 
PS: Husk å opprette en konto. (Lag konto)

 

Kjøp ditt 1o1CLUB medlemskap her

NB! Bruk koden 1o1CLUB når handler i nettbutikken.
(Kan ta opptil 24t før den blir aktivert) Rabatter

Ved å bli medlem av 1o1CLUB vil du få gode rabatter på alle våre tjenester for menn og kosmetiske produkter. Som medlem får du mange fordeler som 15% rabatt på produkter og 30% rabatt på tjenester.
Når du bestiller en av våre tjenester, blir medlemsrabatten din registrert under betaling i salongen vår. 

 

VIP-behandling

Fra nå av kan medlemmene glede seg over en spesiell behandling under hvert besøk. Som du kan forestille deg, ønsker vi ikke å fortelle for mye, men vi kan garantere at du ikke vil bli skuffet. Gjør deg klar til å koble fra det daglige stresset og nyt hvert besøk som kunde og medlem av 1o1CLUB

 

Workshops og arrangementer

Få tilgang til eksklusive workshops for å få tips om hvordan du kan style håret ditt, hvordan du kan trimme skjegget hjemme, osv. Du vil også få muligheten til delta på våre lukkede arrangementer som er forbeholdt til våre medlemmer. Som medlem kan du ta med 1 gjest og nyte gratis drinker og eksklusive DJ-sett (Deep House, Tech House og Techno).

Arrangementer er satt på vent i ubestemt tid.