delfo

Bestill time nedenfor

Om Delfo

Kallenavn: Delfo

Alder: 21 år

Spesialitet: Skin Fade og Skjegg

Hobbyer: Padel 🎾, Fotball ⚽, Fotturer 🌲 og Gaming 🎮.

Hans navn er Delfín López, selv om alle kaller ham Delfo. Han ble født i Malaga (Spania), og oppvokst i Benalmádena, en kommune på Malaga-kysten som har en lys og varm sol praktisk talt hele året. Det er ingen tilfeldighet at denne regionen i Spania kalles Costa del Sol. En region som er godt kjent av utallige nordmenn.

Han var ikke sikker på hva han ville gjøre før frisørsalongverdenen fanget oppmerksomheten hans, så mye at han bestemte seg for å trene på det beste barbershopakademiet i Spania. Et akademi som tilfeldigvis ligger i Malaga. Vi kan si at Malaga er episenteret for den spanske barberindustrien, og forberedelsesnivået til sine fagfolk er veldig høyt. Noe som vil kunne sjekke de som tør å nyte en økt med Delfo. Profesjonalitet og oppmerksomhet på detaljer til enhver tid.

Delfo er ivrig etter å lære og forbedre, noe både teamet og fasilitetene til 1oBARBERS vil være til stor hjelp for å nå det målet.

Morsmålet hans er spansk, selv om han har et høyt engelsknivå og snakker litt norsk.

Norge er et av landene Delfo føler seg nærmest, siden han har innfødte venner som lærte ham den fantastiske naturen i landet. Det er en av hovedgrunnene til at han tok skrittet med å forlate Spania for Oslo, siden han alltid har likt å reise og lære og praktisere nye språk.

Tilgjengelig fra

Mandag: 10 - 18 

Tirsdag: 10 - 18

Onsdag: 10 - 18

Torsdag: 10 - 18

Fredag: 10 - 18

Lørdag: OFF

Søndag: OFF