Jay Clayton


Jay Clayton Barber Profile

Jay Clayton er født og oppvokst i Liverpool (England), og er en ekstremt serviceinnstilt person. Et tankesett som har hjulpet ham gjennom hans profesjonelle karriere innen mote, men mer presist for Diesel, der han styrte merkets tilstedeværelse i Storbritannia.
Han har øye for begge deler, klær og det urbane utseende. Med en dyp forståelse for street casual fashion, og smak for indiemusikk og sosiale trender.

På dette stadiet av karriere sin tar han en helt ny utfordring med sikte på å mestre barbering og kombinere det med sin tidligere kunnskap innen mote for å kunne skape kolleksjoner for menn.
Blant hobbyene hans, som alle andre gode engelskmenn, elsker han Premier League, men ikke bare det, han er tilhenger av det aller første Liverpool-laget, Everton F.C.

Dessuten liker han å spille akustisk gitar ettersom musikk er i hans DNA fra påvirkning av 60-tallets Mersey Beat-sound.
Enten du er en musikkentusiast, en denim-moteelsker eller en stor fan av fotball, vil du ha mye å dele med Jay i tillegg til at du får en hårklipp eller skjeggtrim.