Hår & Skjegg | Din lille guide til pleie og vedlikehold RSSDin guide til en mer behagelig barbering

De fleste av oss barberer seg med fler blads høvler fra Gillette og bruker barberskum på boks. Riktignok er det ikke noe galt i dette og det gjør jobben. Raskt og enkelt. Likevel hører vi stadig menn som utrykker frustrasjon over hvor mye det koster. Inngrodde hår, irritert og sår hud. Dette er de største salgspunktene for kjøp av tradisjonell barberhøvel og kniv. Et blad koster deg ikke mer en 5-10kr og holder gode til ca. 7 barberinger. Selve høvelen eller kniven koster ofte 300-400kr, og kan vare livet ut. Det er også derfor mer miljøvennlig. Ikke noe mer plastikk!

Les merVurderer du bart?

Er du en av de som skal vokse ut håret under nesen i november? Vi forteller deg hvordan du kan sikre deg en velstelt bart og de beste alternativene som finnes der ute. Som med mye annet her i verden vil et godt sluttresultat kreve dedikasjon og tålmodighet. Det å vokse en bart tar tid. Men med litt planlegging og riktig utstyr kan du gjøre denne prosessen litt enklere.   

Les mer5 tips for å opprettholde den nye hårklippen

Det å gå til barbereren din er ofte en avslappende og behagelig opplevelse hvor du forlater barbershop’en en ny mann. Likevel er det mange av oss som velger å utsette denne turen til siste liten. Vi skjønner... det er fort viktigere ting som må prioriteres, og det å trimme håret annen hver uke kan koste deg både tid og penger som man heller ønsker å bruke andre steder. Det betyr likevel ikke at man må se ut som en villmann fra oldtiden før man føler seg tvunget til å ta turen innom. 

Les merSlik unngår du luesveis denne vinteren

Hva er forskjellen mellom saltvannspray, grooming tonic og teksturspray? Det finnes en rekke råd til hvordan du bevarer og vedlikeholder håret i minusgrader, men det er få som forteller hvordan du bekjemper den klassiske «luesveisen». Våre barbers anbefaler å bruke blant annet teksturspray.

Les merHva skiller en god og dårlig barber?

Trenger du hjelpe med å velge riktig barber eller frisør? Vi forteller deg hva du burde se etter, og hvordan du kan best mulig kommunisere det du ønsker. Finn noen som er villig til å forstå seg på deg, og samtidig lære om din kultur og livsstil.    

Les mer