Om oss

Et konsept utviklet av selveste Lord Jack Knife. Vurdert som en av verdens beste barberere av GQ Magazine.

Med over 20 års erfaring har han hatt 4 vellykkede salonger i Valencia, Spania. Han har også hatt ansvaret for å etablere PelsPels Barbers i Norge.
Nå har han tatt et skritt videre med 1o1BARBERS - Grooming Studios, der kvalitet ikke bare tilsvarer tjenestene, men også de fantastiske fasilitetene som tilbys til alle gjestene.

Den aller første salongen ble åpnet i Oslo i 2018, med 80m2 dedikert til menns pleie i en komfortabel og inspirerende atmosfære. Med behagelig elektronisk musikk lar 1o1BARBERS deg flykte fra ditt daglige stress.

1o1BARBERS - Grooming Studio er en barbershop i Oslo med fokus på behandlinger for menn. Vi tilbyr herreklipp, skjeggtrim og tradisjonell barbering. Vårt team består av høyt kvalifiserte og dyktige barber/ frisører.

menyen finner du skreddersydde tjenester og produkter for menn, i tillegg til profesjonell frisørutdanning for nybegynnere og erfarne fagpersoner i hårbransjen.

 

Sjekk tilgjengelighet HER for å bestille time!

 

 

For fagfolk oppfordrer vi deg til å melde deg på vårt nyhetsbrev ​​for å bli varslet om våre kommende arrangementer og seminarer.

 

Du finner oss i Ole Vigs gate 12, 0366 Oslo