Lord Jack Knife

Lord Jack Knife - Salvador Chanza


Salvador Chanzá, aka. Lord Jack Knife
, ble født i Valencia (Spania), en vakker by farget av Middelhavets lys og hjemmet til paella, sannsynligvis en av de mest kjente rettene fra spansk gastronomi.

Han takket nei til farens ønske om å bli landbruksingeniør, og etter at han fullførte ungdomsskolen i vitenskapelig, ønsket han å registrere seg ved Gastronomy School of Valencia, men de økonomiske ressursene var ikke nok til å oppnå denne drømmen.

Salva tok barbering som et andre alternativ, som øyeblikkelig ble hans liv i en tidlig alder. Han arbeidet og lærte av de beste, og fikk erfaring i Madrid, Barcelona og Ibiza.

I en alder av 22 år åpnet han sin første frisørsalong i Valencia (Spania). Ved å være en urolig gründer og nysgjerrig mann setter han aldri grenser for ferdighetene sine, og lærer det han trenger for å utføre sitt oppdrag uansett hvor det tar ham.
Han er medgründer av 1o1BARBERS Grooming Studios, forfatter og foredragsholder. Hans konsept har tilstedeværelse i Norge og Belgia så langt. I tillegg til det, skriver Salvador om håndverket, og hjelper andre fagpersoner med å oppnå mål uansett tema. I 2016 ga han selv ut sin første bok El Negocio del Barbero, som har nådd sin fjerde trykte utgave med +6000 solgte eksemplarer.
Salvador er ren inspirasjon for andre takket være hans konstante søk etter å skape kundeopplevelser.

Han snakker 4 språk og gjennomfører utdanningsseminarer om tekniske ferdigheter og virksomhetsstyring over hele verden.
På fritiden elsker han å lage DJ-sett og lage paella, som for ham er en ekte kunst på grunn av hans lidenskap for ris. 

Tilgjengelig fra:
Mandag: 17 - 21 @ LJK Private Studio
Tirsdag: OFF
Onsdag: 11 - 20 @ 1o1BARBERS Grooming Studio
Torsdag: 11 - 20 @  1o1BARBERS Grooming Studio
Fredag: 11 - 20 1o1BARBERS Grooming Studio
Lørdag: 11 - 19 @ 1o1BARBERS Grooming Studio 
Søndag: 12 - 19 @ 1o1BARBERS Grooming Studio