Lord Jack Knife

Bestill time nedenfor

Om Salva

Kallenavn: LJK

Alder: 39 år

Hobbyer: Wing Foiling, Kite Surfing, SUP 🏄, Surf Skate, Snowboard 🏂, Overlanding 🏕 and DJing 🎧

Salvador Chanzá, aka. Lord Jack Knife, ble født i Valencia (Spania), en vakker by farget av Middelhavets lys og hjemmet til paella, sannsynligvis en av de mest kjente rettene fra spansk gastronomi.

Han takket nei til farens ønske om å bli landbruksingeniør, og etter at han fullførte ungdomsskolen i vitenskapelig, ønsket han å registrere seg ved Gastronomy School of Valencia, men de økonomiske ressursene var ikke nok til å oppnå denne drømmen.

Salva tok barbering som et andre alternativ, som øyeblikkelig ble hans liv i en tidlig alder. Han arbeidet og lærte av de beste, og fikk erfaring i Madrid, Barcelona og Ibiza.

I en alder av 22 år åpnet han sin første frisørsalong i Valencia (Spania). Ved å være en urolig gründer og nysgjerrig mann setter han aldri grenser for ferdighetene sine, og lærer det han trenger for å utføre sitt oppdrag uansett hvor det tar ham.

Han er medgründer av 1o1BARBERS Grooming Studios, forfatter og foredragsholder. Hans konsept har tilstedeværelse i Norge. I tillegg til det, skriver Salvador om håndverket, og hjelper andre fagpersoner med å oppnå mål uansett tema. I 2016 ga han selv ut sin første bok El Negocio del Barbero, som har nådd sin fjerde trykte utgave med +6000 solgte eksemplarer.
Salvador er ren inspirasjon for andre takket være hans konstante søk etter å skape kundeopplevelser.

Han snakker 4 språk og gjennomfører utdanningsseminarer om tekniske ferdigheter og virksomhetsstyring over hele verden.
På fritiden elsker han å stå på snowboard og kite-surf, lage DJ-sett og lage paella, som for ham er en ekte kunst på grunn av hans lidenskap for ris. 

Tilgjengelig fra

Mandag: 12 - 20 @ 1o1BARBERS Grooming Studio 

Tirsdag: 12 - 20 @ 1o1BARBERS Grooming Studio 

Onsdag: 12 - 20 @ 1o1BARBERS Grooming Studio 

Torsdag: 12 - 20 @ 1o1BARBERS Grooming Studio 

Fredag: OFF

Lørdag: OFF

Søndag: 12 - 20 @ 1o1BARBERS Grooming Studio