Lord Jack Knife

Om Salva

Kallenavn: LJK

Alder: 40 år

Spesialitet: Surfer Looks, Undercuts og Sexy Hair.

Hobbyer: Wing Foiling, Kite Surfing, SUP 🏄, Surf Skate, Snowboard 🏂, Overlanding 🏕, DJing 🎧 og Matlaging 🥖🥘.

Salvador Chanzá, aka. Lord Jack Knife, ble født i Valencia (Spania), en vakker by farget av Middelhavets lys og hjemmet til paella, sannsynligvis en av de mest kjente rettene fra spansk gastronomi.

Han takket nei til farens ønske om å bli landbruksingeniør, og etter at han fullførte ungdomsskolen i vitenskapelig, ønsket han å registrere seg ved Gastronomy School of Valencia, men de økonomiske ressursene var ikke nok til å oppnå denne drømmen.

Salva tok barbering som et andre alternativ, som øyeblikkelig ble hans liv i en tidlig alder. Han arbeidet og lærte av de beste, og fikk erfaring i Madrid, Barcelona og Ibiza.

I en alder av 22 år åpnet han sin første frisørsalong i Valencia (Spania). Ved å være en urolig gründer og nysgjerrig mann setter han aldri grenser for ferdighetene sine, og lærer det han trenger for å utføre sitt oppdrag uansett hvor det tar ham.

Han er medgründer av 1o1BARBERS Grooming Studios, forfatter og foredragsholder. Hans konsept har tilstedeværelse i Norge. I tillegg til det, skriver Salvador om håndverket, og hjelper andre fagpersoner med å oppnå mål uansett tema. I 2016 ga han selv ut sin første bok El Negocio del Barbero, som har nådd sin fjerde trykte utgave med +6000 solgte eksemplarer.
Salvador er ren inspirasjon for andre takket være hans konstante søk etter å skape kundeopplevelser.

Han snakker 4,5 språk (Spansk, Valenciask, Fransk, Engelsk, litt Italiensk og litt Norsk) og gjennomfører utdanningsseminarer om tekniske ferdigheter og virksomhetsstyring over hele verden.
På fritiden elsker han vannsport, lage DJ-sett, bake brød eller lage paella, som for ham er en ekte kunst på grunn av hans lidenskap for ris. 

IKKE Tilgjengelig

Kun ved spesielle anledninger.

Salva jobbe nå som lærer på Hey Joe! Barber School i Valencia.