Rakel

Bestill time nedenfor

Om Rakel

Kallenavn: Rake

Alder: 42 år

Spesialitet: Casual Looks, Skjegg og Skin Fade.

Hobbyer: Overlanding 🏕, Vannsports 🏄, Ski 🎿, Matlaging 👩‍🍳 og Painting 🎨.

Rakel Abril ble født i Barcelona i 1981, men familien hennes er opprinnelig fra Sevilla 💃.

Rakel studerte til damefrisør og begynte å jobbe som 17-åring. Rakel ble tidlig besatt av reiser og er en eventyrer. Da hun var 22 forelsket hun seg i Grand Kanaria, og flyttet til øyene hvor hun ble boende i 20 år. På Kanariøyene var hun så heldig at hun fant sitt livs drømmejobb, som trener for en multinasjonalt firma for hårkosmetikk. Hun hadde denne jobben i 15 år. Som trener reiste rundt i verden og jobbet med frisørshow og styling på catwalker.

Hun bestemte seg etterhvert for å lære mer. Hun reiste til Malaga, hvor Spanias beste lærested for barberere ligger, og startet på utdannelsen som herrefrisør og barberer. Her spesialiserte hun ser på krøllete, middels og langt hår, samt uformelle stiler som Shaggy Cut, Mullets osv. I tillegg elsker hun å lage skin fades.

Rakel har i årevis vært bobiljente. Hun har reiset fra Spania til Norge i sin campervan. Rakel er veldig sosial og danner fort kontakt med mennesker. Denne egenskapen uvurderlig både som barberer og eventyrer. Hun elsker å danse, og finner stadig opp nye dansestiler. Dette, sammen med hennes sosiale ferdigheter, gjør henne som oftest til festens midtpunkt. Hennes to hunder, Mala og Tara, er hennes trofaste følgesvenner og er alltid med henne på nye eventyr. 

Rakel er, som man kan skjønne, svært aktiv. Hun er spesielt glad i alle slags vannaktiviteter. I tillegg liker hun også å gå på fjellturer, campe i naturen, stå på ski eller gå på skøyter. Hun er en dyktig kokk, og hun elsker å tegne.  

Hun snakker spansk, katalansk, engelsk, litt portugisisk og skal begynner på norskkurs.

Tilgjengelig fra

Mandag: OFF

Tirsdag: 10 - 18

Onsdag: 10 - 18

Torsdag: 10 - 18

Fredag: 10 - 18

Lørdag: 10 - 18 

Søndag: OFF